Ambalaje din carton

Cutii carton

Cutiile de carton isi gasesc o utilitate din ce in ce mai mare si in tara noastra, putand fi utilizate pentru ambalarea, transportul, depozitarea si mutarea produselor comercializate. Cutiile din carton asigura ambalarea in vederea comercializarii unei game foarte largi de produse, de la bauturi aloolice sau racoritoare, la televizoare si articole de mobilier.

Cutiile din carton ondulat sunt furnizate in diverse forme, de la marimi si modele standard la variante realizate la cererea clientilor.
Cutie Fiind realizate din carton ondulat, un material ce poate fi taiat si pliat in diverse forme si marimi, cutiile de carton ondulat reprezinta una dintre cele mai dinamice solutii de ambalare oferind beneficiarilor numeroase avantaje :
- greutate foarte mica
- absorbtia socurilor
- costuri scazute
- 100% reciclabil / biodegradabil

Picoral poate livra cutiile de carton in tiraje mari dar si tiraje mici, pentru noi orice client fiind important.Stiati ca :

Ambalajele din carton ondulat au rezistenta la soc, si la variatiile de temperatura datorita stratului ondulat si a golului de aer dintre placi.

Uniunea Europeana incurajeaza utilizarea ambalajelor biodegradabile cum sunt cele confectionate din carton ondulat.

Cerere oferta