Ambalaje din carton

Cutii clasice

Toate tipurile de produse, de la cele de larg consum agroalimentare, produse de uz casnic, imbracaminte, incaltaminte, etc. pana la produse industriale necesita o ambalare corespunzatoare. Picoral SRL vine in intampinarea nevoilor clientilor sai si va ofera cutii de carton clasice in diferite forme si marimi.

Cutiile clasice din carton, cunoscute si sub denumirea de cutii tip american, sunt cutiile cele mai utilizate pe piata mondiala in acest moment.

Pentru a veni in ajutorul clientilor, FEFCO Federatia Europeana a Producatorilor de Cutii de Carton Ondulat -, a introdus in practica internationala o codificare specifica cutiilor clasice din carton ondulat

Pentru confectionarea cutiilor clasice (tip American) ne sunt necesare dimensiunile acestora (lungime, latime si inaltime), tipul de carton (TIP 3, TIP 5) precum si calitatea cartonului.
Cutii clasice

Sistemul de tiparire de care dispunem permite imprimarea cutiilor clasice din carton ondulat, natur sau albit, in trei culori distincte.
Cutie clasica deschisa Cutie clasica semi inchisa Cutie clasica inchisa
Stiati ca :

Ambalajele din carton ondulat au rezistenta la soc, si la variatiile de temperatura datorita stratului ondulat si a golului de aer dintre placi.

Uniunea Europeana incurajeaza utilizarea ambalajelor biodegradabile cum sunt cele confectionate din carton ondulat.

Cerere oferta