Ambalaje din carton

Despre noi

S.C. PICORAL S.R.L. este o societate comerciala cu capital integral privat infiintata in 1992 si inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J04 / 2755 / 1992.

S.C. PICORAL S.R.L si-a inceput propriuzis activitatea in anul 2001; la acea data principala activitate a firmei fiind consultanta in domeniul managementului si afacerilor.

Din anul 2003 activitatea S.C. PICORAL S.R.L s-a dezvoltat , firma axandu-se pe producerea si comercializarea ambalajelor de carton .

Principalele atuuri cu care firma a reusit sa patrunda pe piata ambalajelor de carton sunt: promtitudinea livrarilor, seriozitatea manifestata fata de fiecare client precum si experienta acumulata de-a lungul activitatii, care se reflecta in garantia calitatii produselor oferite si in pretul mic practicat de firma .

Contactul permanent cu mai multi producatori de carton si adaptarea ofertelor la necesitatea clientilor a facut ca S.C. PICORAL S.R.L sa poata castiga un segment important de piata in ceea ce priveste ambalajele de carton .

Gradul ridicat de mobilitate pe piata dar si seriozitatea cu care trateaza clientii o recomanda pe S.C. PICORAL S.R.L ca un partener de incredere capabil sa asigure aprovizionarea cu ambalaje de carton pentru orice firma .

S.C. PICORAL S.R.L poate furniza ambalaje din carton atat franco deposit producator cat si franco deposit beneficiar (chiar daca beneficiarul doreste livrarea in mai multe locatii ) .

S.C. PICORAL S.R.L este certificata ISO 9001.Stiati ca :

Ambalajele din carton ondulat au rezistenta la soc, si la variatiile de temperatura datorita stratului ondulat si a golului de aer dintre placi.

Uniunea Europeana incurajeaza utilizarea ambalajelor biodegradabile cum sunt cele confectionate din carton ondulat.

Cerere oferta