Ambalaje din carton

Separatoare carton

Separatoarele din carton sunt realizate din carton ondulat de TIP3 sau de TIP 5.

Separatorul din carton ondulat de TIP 3 este realizat din trei staturi de hartie: doua straturi exterioare, un strat ondulat, situat intre cele doua capace. Ondula poate fi de tip B ( 2,45 mm grosime ), C ( 3.5 mm grosime) sau E ( 1.14 mm grosime ), iar greutatea cartonului poate varia intre 380 si 500 g/mp.

Separatorul din carton ondulat de TIP 5 confera ambalajului o rezistenta mecanica deosebita, fiind realizat din cinci staturi de hartie: doua straturi capac, doua straturi ondula, un strat intermediar. In functie de combinatia utilizata de straturi ondula, acest tip de carton ondulat poate fi de tipul B( 2,45 mm grosime )+C( 3.5 mm grosime) si C( 3.5 mm grosime) +E( 1.14 mm grosime ). Este folosit in general pentru ambalarea produselor foarte grele, fragile sau de dimensiuni mari. Separatoarele din carton sunt realizate din de TIP 3 sau de TIP 5.
separatoare carton Separatoarele se folosesc atat pentru diferentierea randurilor de produse de pe paleti din lemn sau PVC, cat si pentru separarea produselor din cutiile de carton atunci cand se impacheteaza mai multe produse intr-o cutie . In acest mod se asigura protectia produselor, cartonul ondulat oferind rezistenta la soc si la variatiile de temperatura.


Separatoarele se livreaza sub forma de placi la dimensiunile cerute de client. Dimensiunea maxima la care se pot livra este de 2000x3000 mm.
Stiati ca :

Ambalajele din carton ondulat au rezistenta la soc, si la variatiile de temperatura datorita stratului ondulat si a golului de aer dintre placi.

Uniunea Europeana incurajeaza utilizarea ambalajelor biodegradabile cum sunt cele confectionate din carton ondulat.

Cerere oferta